Cikkek ábécé sorrendben
Macskanadrág, vak hal, rántott gríz és társaik
Sűrű kásafélékből készített hagyományos ételek
„Azt hiszem, kevesen tudják kapásból, hogy milyen ételeket jelölnek a címben szereplő furcsa ételnevek. Én sem hallottam korábban ezekről, de egy közösségi médiás poszt láttán nyomozásba kezdtem, melynek eredményét most megosztom a kedves olvasókkal. Az írás az NKFIH K_22 142797 projekt keretében készült.” – írja a gasztonómiai tárgyú cikk bevezetőjében a szerző, Juhász Katalin.
A cikkben feltűnő receptek:
Rántott rizskása
Darakolbászkák borral
Rizskolbászkák borhabbal
Rizskolbászok csokoládéval
Körte rizsből
Rántott tejbegríz és változatai
A cikkben feltűnő receptek:
Rántott rizskása
Darakolbászkák borral
Rizskolbászkák borhabbal
Rizskolbászok csokoládéval
Körte rizsből
Rántott tejbegríz és változatai