Cikkek ábécé sorrendben
Gasztronómiai kalandozás a Körös völgyében III.
Gyomaendrőd és környéke
- Lapszám: 2014/6
- Kezdőoldal: 37
- Szerző: Juhász Katalin
- =>
Juhász katalin gasztronómiai kalandozásainak középpontjában – az előzmények folytatásaként – újra Gyomaendrőd kerül terítékre. A cikkben található receptek:
Szűzleves (Hunya Béláné receptje Hunyáról); A gyomai svábok morzsás levese (Hack Mária receptje); Tárkonyos csirkeragu-pulykanyak leves (az endrődi Rózsahegyi család receptkönyve alapján);
Abált szalonna (Gyomaendrőd, Tímár János receptje); Karácsonyi zebrakalács (Csepcsényi Antal receptje Mezőtúrról); Körösvölgyi tészta (Kner Izidorné Netter Kornélia szakácskönyvéből).
Szűzleves (Hunya Béláné receptje Hunyáról); A gyomai svábok morzsás levese (Hack Mária receptje); Tárkonyos csirkeragu-pulykanyak leves (az endrődi Rózsahegyi család receptkönyve alapján);
Abált szalonna (Gyomaendrőd, Tímár János receptje); Karácsonyi zebrakalács (Csepcsényi Antal receptje Mezőtúrról); Körösvölgyi tészta (Kner Izidorné Netter Kornélia szakácskönyvéből).