XLIV. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2025. április 4–6.
Kedves Mindenki!

p1  p2

Idén először karácsonyi meglepetéssel készültünk Nektek. Legnépszerűbb posztjaink alapján összeállítottunk egy folkMAGazin Kalendáriumot, amivel szeretnénk sokatoknak örömet szerezni.

A 2024-es naptár A4-es formátumú, 14 oldalas, tetején spirálozott és akasztóval ellátott, négyszínnyomással, műnyomó matt papírra készült.

Havi bontásban fotót és hozzá kapcsolódó rövid idézetet találhattok, a cikk megjelölése mellett QR kóddal, ami a folkMAGazin idézett lapszámához, illetve cikkéhez vezet benneteket a webes lapozófelületen.

A folkMAGazin Kalendárium ára 4.200 Ft. Személyes átvétel esetén készpénzben, postai vagy Foxpost feladásnál előre utalással tudtok fizetni.

Személyes átvételre a folkMAGazin szerkesztőségében (Budapest, I. ker. Szilágyi Dezső tér 6.) előre egyeztetett időpontban lesz lehetőség.

A postára adás és a Foxpost automatába szállítás díja egy vagy két naptár esetén egyformán 1.500 forint. Minimum három naptár egyidejű megrendelése esetén a szállítás ingyenes.

Megrendelni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött üzenetben tudjátok 2023. december 10-ig.

Várjuk szeretettel a megrendeléseket!