Cikkek ábécé sorrendben
Az erdélyi örmények kulináris hagyományai
II. Örmény karácsony
- Lapszám: 2016/6
- Kezdőoldal: 47
- Szerző: Juhász Katalin
- =>
A gasztronómiai kalandozás az előző számban megkezdett „örmény vonalon” folyik tovább, ezúttal az erdélyi örmény karácsonyi menü kerül a középpontba.
A cikkben található receptek: Sülig / szulig; Máhok / máchoch; Tukmats / tukmáds; Piláf / philáv – mazsolás rizs; Töltött hal; Anusabur – édesleves; Páchlává / Pahlaiva – diós béles; Rózsalevél édesség; Daktahhalva – meleg halva; Dalauzi.
A cikkben található receptek: Sülig / szulig; Máhok / máchoch; Tukmats / tukmáds; Piláf / philáv – mazsolás rizs; Töltött hal; Anusabur – édesleves; Páchlává / Pahlaiva – diós béles; Rózsalevél édesség; Daktahhalva – meleg halva; Dalauzi.