Cikkek ábécé sorrendben
Variációk a pálinkára
- Lapszám: 2017/6
- Kezdőoldal: 43
- Szerző: Juhász Katalin
- =>
A folkMAGazin előző számában a 75 esztendős Hoppál Mihályt köszöntve került a gasztonómiai rovatba a pálinka kultúrtörténete, a pálinka hagyományban betöltött szerepe, különös tekintettel a gazdag butellavers anyagra. Ezúttal – folytatva a témát – elsősorban a különböző pálinkafajták adják a cikk témáját, és néhány receptet is színesíti az írást:
Kokojza (fekete áfonya) pálinka; Meggypálinka; Rózsalikőr; Borókapálinka; Zsályalikőr; Mézes diópálinka; Citromfüves pálinka; Hagymapálinka.
Kokojza (fekete áfonya) pálinka; Meggypálinka; Rózsalikőr; Borókapálinka; Zsályalikőr; Mézes diópálinka; Citromfüves pálinka; Hagymapálinka.