XLIV. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2025. április 4–6.
Lapszám:
Kezdőoldal: 40
 =>  
Juhász Katalin gasztronómiai írása a dödölléről szól. Hagyományos és újszerű receptek sorjáznak az írásban.
Hagyományos: Dödölle (Göcsej, Őrség, Hetés); Árpadödölle (Balatonfelvidék); Hajdinás dödölle (Göcsej, Őrség); Babgánica (őrségi böjti eledel); Kukoricás, darás dödölle (Őrség).
Újfajta: Medvehagymás dödölle (Prikyl József mesterszakács receptje); Céklás dödölle (Szabó István receptje, Régimozi étterem, Nagykanizsa); Vargányával rétegezett dödölletallér (Szabó István receptje, Régimozi étterem, Nagykanizsa); „Kilófaló” dödölle (Szoó Judit receptje).